Over Agrilog opleidings-centrum

In 2004 is het opleidingsbedrijf Agrilog van start gegaan met het organiseren en geven van trainingen in de Logistieke sector. Oorspronkelijk ontstaan in het Landbouwonderwijs heeft de organisatie zich meer en meer geconcentreerd op de interne logistiek, infra en veiligheidstrainingen.

Direct je cursus boeken

Door een cursus te volgen is een deelnemer twee keer beter in staat om de handelingen in zijn werkomgeving beter en veiliger uit te voeren. Bovendien ligt in de Arbeids Omstandigheden Wet de kern van het volgen van een cursus (artikel 7.17 C lid 1).

Naast de cursussen, die wij op ons opleidingscentrum in Leeuwarden geven, bestaat ook de mogelijkheid om deze cursus op uw bedrijf te geven. De instructeur komt dan naar jullie toe en geeft met behulp van jullie machines de praktijkinstructie.

Agrilog is een flexibele organisatie, die de cursus geeft als het u past en hierin worden wij niet belemmerd door tijd of locatie. Ook is Agrilog aangesloten bij het CBR / CVV en is ook uw partner in het geven van cursussen voor de verplichte nascholing beroepsgoederenvervoer, beter bekend als Code 95.

Historie
2004

In 2004 is de het opleidingsbedrijf Agrilog van start gegaan met het organiseren en geven van trainingen. Dit was op de Landbouwschool in Oenkerk.

2009

Agrilog verhuist naar het eerste eigen pand op de Marschallweg 3 in Leeuwarden.

2014

Agrilog heeft sinds 2014 een professionele praktijklocatie op Bedrijventerrein De Zwette laten bouwen. Vlakbij World Trade Center Leeuwarden.

2019

Agrilog ontvangt 3500 unieke cursisten op jaarbasis.

2023

Lorán stapt bij Agrilog in het bedrijf. Hij is sinds zijn 18e instructeur en hiermee werd hij één van de jongste instructeurs van Nederland.

Maak kennis met onze specialisten

Dirk Nanne, de eigenaar die in 2004 met Agrilog begon

Dirk Nanne is oprichter van Agrilog Heftruckopleidingen en het vaste aanspreekpunt. Dirk verzorgt de cursussen al 19 jaar en doet dit vooral incompany tot Zeeland aan toe.

Lorán Nanne, de gedreven opvolger van Agrilog

Lorán Nanne is de zoon van Dirk en heeft op zijn 18e zijn instructeurspapieren gehaald bij het CBR. Hiermee werd hij één van de jongste instructeurs van Nederland. Lorán regelt vooral de cursussen op de eigen trainingslocatie.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij flexibel en word jij enthousiast van het coachen en trainen van onze cursisten? Kom ons team versterken als instructeur en help onze cursisten veilig en efficiënt te werken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Solliciteer hier

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over je cursus of wil je advies op maat? Geef hieronder aan of je contact op wilt nemen als cursist of als bedrijf!

Contactinformatie

Vul je gegevens in, in het formulier of neem rechtstreeks contact op

   Logo Agrilog
   Online
   AgrilogX

   Chat nu met Dirk

   Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀

   Verzendknop WhatsApp
   De beller is sneller
   WhatsApp logo