BHV Cursus

Een Basis BHV (Bedrijfshulpverlening) cursus is gericht op het aanleren van de basiskennis en vaardigheden die nodig zijn om als bedrijfshulpverlener op te treden bij een calamiteit of noodsituatie op de werkvloer.

Een sterke basis

Tijdens de cursus leer je onder andere hoe je moet handelen bij een ongeval of brand, hoe je eerste hulp verleent en hoe je een slachtoffer reanimeert met behulp van een AED. Je krijgt ook informatie over wet- en regelgeving op het gebied van bedrijfshulpverlening. Tijdens de praktijktrainingen oefen je met blussen en met het evacueren van een gebouw. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat dat twee jaar geldig is. Het is belangrijk om te weten dat de inhoud van de cursus kan variëren, afhankelijk van jouw specifieke situatie of wensen.

Herhaling
Een BHV (Bedrijfshulpverlening) herhalingscursus is bedoeld voor mensen die al eerder een BHV-cursus hebben gevolgd en hun kennis en vaardigheden willen opfrissen. Tijdens de cursus behandelen we onderwerpen zoals brandveiligheid, levensreddende handelingen, communicatie en ontruiming. Ook besteden we aandacht aan nieuwe ontwikkelingen en wetgeving op het gebied van BHV. De cursus bestaat uit zowel theoretische als praktische onderdelen, zoals het blussen van een brand en het verlenen van eerste hulp. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat dat aangeeft dat je voldoet aan de eisen voor herhaling van de BHV-cursus. Dit certificaat is opnieuw twee jaar geldig.

Weten hoe zo’n cursusdag er uitziet? Check dan de cursusagenda!

Direct je cursus boeken

Voor het eerst of voor herhaling? Check de prijzen hiernaast

Gebruik de switch hiernaast om de prijzen inclusief en exclusief te zien

BHV basis
181,50 150

Een cursusdag voor BHV is inclusief:

 • Slagingsgarantie van 99%
 • Koffie & thee inbegrepen
 • Lunch inbegrepen
 • Jouw BHV certificaat
Cursus boeken
BHV herhaling
133,10 110

Een cursusdag voor BHV is inclusief:

 • Slagingsgarantie van 99%
 • Koffie & thee inbegrepen
 • Lunch inbegrepen
 • Jouw BHV certificaat
Cursus boeken

Wat onze klanten zeggen

Van heftruckcursus tot VCA-certificaat. Over de jaren heen gingen duizenden cursisten met hun certificaten de deur uit!

Germ
Germ

Bedankt voor de cursus, veel geleerd! Een een woord; (zoals eerder al vermeld) geweldig!

Christian
Christian

Jaren geleden mijn Duitse opleiding gehad.
Vergeleken daarmee is deze Opleiding veel leuker en praktijk gerichter. Naast de theorie veel aandacht op veiligheid en calm werken.
In het praktische gedeelte gaat de opleider gericht op je eigen behoeften in en past de oefeningen aan, om je daar sterk te maken, waar je het nodig hebt. Als een oefening eens niet zo goed lukt, kun je je de tijd nemen, om deze te herhalen tot dat het lukt.
Zeer informele en hartelijke omgang.
Kort om: Een echte aanrader.

Bas
Bas

Bij Agrilog heerst er een ontspannen sfeer, waar er duidelijk aandacht is voor de gevaren en krachten van de apparaten. Stukje theorie en veel praktijk maakte dat ik meer vertrouwen kreeg in de beheersing van de heftruck en mocht in na afloop met goed nieuws huiswaarts vertrekken.

Christian
Christian

Was een TOP training.
S’ochtens lekker rustig opstarten bij de koffie en dan tot de middag gezellig theorie in een kleine groep.
Lunch van de broodjesman met bespreking van het praktijkdeel.
S’middags crossen door het pacour 😛
Natuurlijk niet.
Het praktische gedeelte startte in groepjes om te kijken wat iedereen zijn vaardigheden en knelpunten zijn. Daarna iedereen individueel opdrachten doen onder toezicht en persoonlijke coaching.
Je moet echt ongeschikt zijn als je bij deze manier van lesgeven je certificaat niet haalt.

TOP!

Il be back voor de verlenging als ik mag kiezen 😉

Jaap
Jaap

Een zeer ontspannen training met veel praktijk en niet te veel theorie, goede uitleg en bijsturing van de trainers. Goede verzorging qua eten en drinken, goed en verschillend materiaal om mee te werken, kortom zeer professioneel .

C.K. Visser
C.K. Visser

Beetje zenuwachtig aangekomen, word me op mijn gemak gesteld, met een kop koffie. Stukje theorie, praktijk en weer een stuk theorie.
Lunch genomen, en weer bezig met praktijk, niet wetende dat dit al het examen was, dus geen druk maar wel geslaagd.

Brutaru
Brutaru

Was a nice experience! I liked that the instructors were patient with me and showed me what to do, and if I was wrong they showed me how to do well.

The fact that you speak English helps a lot, thank you for everything!

Martin
Martin

De training was erg goed en duidelijk. We hebben goede tips gekregen en duidelijke instructies.

Wij bevelen iedereen een cursus aan bij Agrilog!

Heb je vragen over deze cursus?

Heb je een vraag over je cursus of wil je advies op maat? Geef hieronder aan of je contact op wilt nemen als cursist of als bedrijf!

Wil je de cursus meteen boeken? Dat kan eenvoudig via onze cursusagenda icon-arrow-right-yellow

   Online
   AgrilogX

   Chat nu met Dirk

   Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀

   De beller is sneller