Wiellaadschop cursus

Een cursus voor het bedienen van een wiellaadschop, ook wel shovel genoemd, is een training die zich richt op het aanleren van de vaardigheden die nodig zijn om deze machine veilig en efficiënt te kunnen gebruiken.

Cursus op aanvraag

Een cursus voor het bedienen van een wiellaadschop, ook wel shovel genoemd, richt zich op het veilig en efficiënt leren gebruiken van deze machine. De cursus begint met een theoretisch gedeelte waarin deelnemers de basisprincipes van de wiellaadschop leren, zoals de verschillende soorten, componenten, veiligheidsvoorschriften en wet- en regelgeving.

Vervolgens volgt een praktisch gedeelte waarin deelnemers onder begeleiding van een instructeur de wiellaadschop bedienen, ladingen verplaatsen, manoeuvreren en onderhoudstaken uitvoeren. Aan het einde van de cursus wordt een beoordeling afgenomen om te controleren of deelnemers de benodigde kennis en vaardigheden hebben.

Bij succesvolle afronding ontvangen ze een certificaat waarmee ze de wiellaadschop op de werkplek kunnen bedienen. De inhoud en duur van de cursus kunnen variëren afhankelijk van werkgevereisen en lokale wetgeving, maar het doel is altijd om veiligheid en naleving van voorschriften te waarborgen.

Weten hoe zo’n cursusdag eruit ziet? Check het in de cursusagenda!

 

Offerte opvragen

Jouw personeel opleiden op eigen locatie? Dat kan! Met onze incompany trainingen leiden we je personeel vertrouwd op op de thuisbasis van jullie organisatie. Vul hieronder je contactgegevens in zodat we een moment kunnen plannen!

Wil je de cursus meteen boeken? Dat kan eenvoudig via onze cursusagenda icon-arrow-right-yellow
  Wat onze klanten zeggen

  Van heftruckcursus tot VCA-certificaat. Over de jaren heen gingen duizenden cursisten met hun certificaten de deur uit!

  Germ
  Germ

  Bedankt voor de cursus, veel geleerd! Een een woord; (zoals eerder al vermeld) geweldig!

  Christian
  Christian

  Jaren geleden mijn Duitse opleiding gehad.
  Vergeleken daarmee is deze Opleiding veel leuker en praktijk gerichter. Naast de theorie veel aandacht op veiligheid en calm werken.
  In het praktische gedeelte gaat de opleider gericht op je eigen behoeften in en past de oefeningen aan, om je daar sterk te maken, waar je het nodig hebt. Als een oefening eens niet zo goed lukt, kun je je de tijd nemen, om deze te herhalen tot dat het lukt.
  Zeer informele en hartelijke omgang.
  Kort om: Een echte aanrader.

  Bas
  Bas

  Bij Agrilog heerst er een ontspannen sfeer, waar er duidelijk aandacht is voor de gevaren en krachten van de apparaten. Stukje theorie en veel praktijk maakte dat ik meer vertrouwen kreeg in de beheersing van de heftruck en mocht in na afloop met goed nieuws huiswaarts vertrekken.

  Christian
  Christian

  Was een TOP training.
  S’ochtens lekker rustig opstarten bij de koffie en dan tot de middag gezellig theorie in een kleine groep.
  Lunch van de broodjesman met bespreking van het praktijkdeel.
  S’middags crossen door het pacour 😛
  Natuurlijk niet.
  Het praktische gedeelte startte in groepjes om te kijken wat iedereen zijn vaardigheden en knelpunten zijn. Daarna iedereen individueel opdrachten doen onder toezicht en persoonlijke coaching.
  Je moet echt ongeschikt zijn als je bij deze manier van lesgeven je certificaat niet haalt.

  TOP!

  Il be back voor de verlenging als ik mag kiezen 😉

  Jaap
  Jaap

  Een zeer ontspannen training met veel praktijk en niet te veel theorie, goede uitleg en bijsturing van de trainers. Goede verzorging qua eten en drinken, goed en verschillend materiaal om mee te werken, kortom zeer professioneel .

  C.K. Visser
  C.K. Visser

  Beetje zenuwachtig aangekomen, word me op mijn gemak gesteld, met een kop koffie. Stukje theorie, praktijk en weer een stuk theorie.
  Lunch genomen, en weer bezig met praktijk, niet wetende dat dit al het examen was, dus geen druk maar wel geslaagd.

  Brutaru
  Brutaru

  Was a nice experience! I liked that the instructors were patient with me and showed me what to do, and if I was wrong they showed me how to do well.

  The fact that you speak English helps a lot, thank you for everything!

  Martin
  Martin

  De training was erg goed en duidelijk. We hebben goede tips gekregen en duidelijke instructies.

  Wij bevelen iedereen een cursus aan bij Agrilog!

  Online
  AgrilogX

  Chat nu met Dirk

  Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀

  De beller is sneller