Incompany trainingen

Wil je jouw personeel op de eigen locatie opleiden? Geen probleem, wij komen graag naar jou toe! Agrilog is een erkend en ervaren opleidingscentrum voor de sector Transport & Logistiek, dat praktijktrainingen verzorgt voor zowel bedrijven als particulieren.

Les in eigen werkomgeving

Les op maat
Kostenbesparend

In de meeste gevallen is dit kostenbesparend, omdat er gebruik gemaakt wordt van jouw eigen faciliteiten. Een ander voordeel is dat de werksituatie niet nagebootst hoeft te worden. Afhankelijk van de vaardigheden van de deelnemer(s) stemmen wij af hoe de cursus vorm gaat geven. Indien het personeel al ervaring heeft met de arbeidsmiddelen, dan is het mogelijk om alle certificaten (bijvoorbeeld: Heftruck, veilig hijsen en hoogwerker) binnen 1 dag te behalen/ verlengen voor jouw hele personeel.

Offerte opvragen

Jouw personeel opleiden op eigen locatie? Dat kan! Met onze incompany trainingen leiden we je personeel vertrouwd op op de thuisbasis van jullie organisatie. Vul hieronder je contactgegevens in zodat we een moment kunnen plannen!
  Voordelen van een Incompany cursus

  Offerte opvragen
  Aangepast aan specifieke behoeften:

  Een incompany cursus kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en vereisten van het bedrijf en de werkomgeving.

  Kostenbesparend:

  Een incompany heftruck cursus kan kostenbesparend zijn. Er wordt gebruik gemaakt van eigen materiaal en geen reiskosten voor de werknemers.

  Efficiëntie:

  Het incompany formaat maakt het mogelijk om efficiënter te werken. Je hoeft niet te reizen voor de cursus, waardoor er minder werktijd verloren gaat.

  Betere teambuilding:

  Een incompany heftruck cursus kan de teambuilding versterken door werknemers in staat te stellen samen te werken en kennis te delen.

  Flexibiliteit:

  Met een incompany cursus kan jouw bedrijf de planning aanpassen aan de beschikbaarheid van de werknemers en de bedrijfsactiviteiten.

  Praktische:

  In een incompany heftruck cursus kan er meer aandacht worden besteed aan praktische training. Omdat de werknemers werken met eigen materiaal.

  Logo Agrilog
  Online
  AgrilogX

  Chat nu met Dirk

  Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀

  Verzendknop WhatsApp
  De beller is sneller
  WhatsApp logo