Hoogwerker cursus

Na de hoogwerker cursus weet je hoe je veilig en efficiënt met een hoogwerker werkt.

Theorie en praktijk
Gecertificeerd binnen 1 dagdeel Certificaat 5 jaar geldig voor Alle Categorieën

De cursus bestaat uit een theoretisch en praktisch deel. In het theoretische onderdeel wordt de wet- en regelgeving behandeld, inclusief de Arbowet, het Arbobesluit en de NEN-EN 280 norm. Daarnaast worden de veiligheidsvoorschriften besproken, zoals het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, communicatie met de grond en veiligheidsprocedures. Technische aspecten van de hoogwerker worden ook behandeld, zoals bediening, stabilisatoren en de noodstop. Verder wordt aandacht besteed aan dagelijks onderhoud en inspectie van de hoogwerker.

De praktijktraining richt zich op veilig en efficiënt bedienen van de hoogwerker. Je leert de verschillende bedieningsfuncties, zoals omhoog/omlaag, vooruit/achteruit en links/rechts. Veiligheidsprocedures worden toegepast, inclusief het correct gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Noodsituaties worden behandeld, waarbij je leert hoe je de noodstop moeten bedienen en de hoogwerker veilig evacueert.. Praktijkopdrachten worden gegeven om het geleerde in de praktijk toe te passen, zoals het verplaatsen van objecten op hoogte.

Herhalingscursus

De herhalingscursus voor hoogwerker is voor personen die al een certificaat of diploma gehaald hebben voor het bedienen van een hoogwerker en hun certificaat willen verlengen. Deze cursus bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk en duurt meestal een dagdeel.

Wil je weten hoe zo’n dag eruit ziet? Check het in de cursusagenda!

Boek mijn cursus

Voor het eerst of voor herhaling? Check de prijzen hiernaast

Gebruik de switch hiernaast om de prijzen inclusief en exclusief BTW te zien.

Hoogwerker basis
235,95 195

Een cursusdag voor hoogwerker is inclusief:

 • Slagingsgarantie van 99%
 • Koffie & thee inbegrepen
 • Lunch inbegrepen
 • Jouw Hoogwerker certificaat
Cursus boeken
Hoogwerker herhaling
151,25 125

Een cursusdag voor hoogwerker is inclusief:

 • Slagingsgarantie van 99%
 • Koffie & thee inbegrepen
 • Lunch inbegrepen
 • Jouw Hoogwerker certificaat
Cursus boeken

Wat onze klanten zeggen

Van heftruckcursus tot VCA-certificaat. Over de jaren heen gingen duizenden cursisten met hun certificaten de deur uit!

Albert
Albert

Boeiend verteld, de belangrijkste zaken aangestipt en voldoende tijd om de praktijkervaring te laten zien en eventuele correcties te krijgen.

Pascal
Pascal

Leuke leerzame dag gehad met veel oefeningen in de praktijk.eten en drinken was ook goed verzorgd en het zijn vriendelijke mensen die er werken je kunt ze alles vragen.

Redmar
Redmar

Erg deskundig en professioneel. Ook het veranderen van de trainingsdatum was geen enkel probleem. Blijf zo door gaan!

Bas
Bas

Bij Agrilog heerst er een ontspannen sfeer, waar er duidelijk aandacht is voor de gevaren en krachten van de apparaten. Stukje theorie en veel praktijk maakte dat ik meer vertrouwen kreeg in de beheersing van de heftruck en mocht in na afloop met goed nieuws huiswaarts vertrekken.

Jaap
Jaap

Een zeer ontspannen training met veel praktijk en niet te veel theorie, goede uitleg en bijsturing van de trainers. Goede verzorging qua eten en drinken, goed en verschillend materiaal om mee te werken, kortom zeer professioneel .

C.K. Visser
C.K. Visser

Beetje zenuwachtig aangekomen, word me op mijn gemak gesteld, met een kop koffie. Stukje theorie, praktijk en weer een stuk theorie.
Lunch genomen, en weer bezig met praktijk, niet wetende dat dit al het examen was, dus geen druk maar wel geslaagd.

Heb je vragen over de cursus?

Heb je een vraag over je cursus of wil je advies op maat? Geef hieronder aan of je contact op wilt nemen als cursist of als bedrijf!

Wil je de cursus meteen boeken? Dat kan eenvoudig via onze cursusagenda icon-arrow-right-yellow

   Logo Agrilog
   Online
   AgrilogX

   Chat nu met Dirk

   Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀

   Verzendknop WhatsApp
   De beller is sneller
   WhatsApp logo