Autolaadkraan cursus

Een autolaadkraan cursus is een training die je leert hoe je een autolaadkraan moet bedienen en hoe je veilig er mee kan werken.

Cursus op aanvraag

Tijdens de autolaadkraan cursus leer je hoe je een autolaadkraan veilig kunt bedienen. De cursus bestaat uit een theoretisch en praktisch onderdeel. Het theoretische deel behandelt onderwerpen zoals de verschillende soorten autolaadkranen, veiligheidsvoorschriften en wettelijke regels. Het praktische deel biedt de mogelijkheid om onder begeleiding van een instructeur de autolaadkraan te bedienen en vaardigheden te oefenen. Na afloop van de cursus wordt er een beoordeling afgenomen. Bij succesvolle afronding ontvang je een certificaat dat aantoont dat je goed en veilig met een autolaadkraan kan werken.

Weten hoe zo’n cursusdag eruit ziet? Check het in de cursusagenda!

Offerte opvragen

Jouw personeel opleiden op eigen locatie? Dat kan! Met onze incompany trainingen leiden we je personeel vertrouwd op op de thuisbasis van jullie organisatie. Vul hieronder je contactgegevens in zodat we een moment kunnen plannen!

Wil je de cursus meteen boeken? Dat kan eenvoudig via onze cursusagenda icon-arrow-right-yellow
  Wat onze klanten zeggen

  Van heftruckcursus tot VCA-certificaat. Over de jaren heen gingen duizenden cursisten met hun certificaten de deur uit!

  Germ
  Germ

  Bedankt voor de cursus, veel geleerd! Een een woord; (zoals eerder al vermeld) geweldig!

  Christian
  Christian

  Jaren geleden mijn Duitse opleiding gehad.
  Vergeleken daarmee is deze Opleiding veel leuker en praktijk gerichter. Naast de theorie veel aandacht op veiligheid en calm werken.
  In het praktische gedeelte gaat de opleider gericht op je eigen behoeften in en past de oefeningen aan, om je daar sterk te maken, waar je het nodig hebt. Als een oefening eens niet zo goed lukt, kun je je de tijd nemen, om deze te herhalen tot dat het lukt.
  Zeer informele en hartelijke omgang.
  Kort om: Een echte aanrader.

  Bas
  Bas

  Bij Agrilog heerst er een ontspannen sfeer, waar er duidelijk aandacht is voor de gevaren en krachten van de apparaten. Stukje theorie en veel praktijk maakte dat ik meer vertrouwen kreeg in de beheersing van de heftruck en mocht in na afloop met goed nieuws huiswaarts vertrekken.

  Christian
  Christian

  Was een TOP training.
  S’ochtens lekker rustig opstarten bij de koffie en dan tot de middag gezellig theorie in een kleine groep.
  Lunch van de broodjesman met bespreking van het praktijkdeel.
  S’middags crossen door het pacour ๐Ÿ˜›
  Natuurlijk niet.
  Het praktische gedeelte startte in groepjes om te kijken wat iedereen zijn vaardigheden en knelpunten zijn. Daarna iedereen individueel opdrachten doen onder toezicht en persoonlijke coaching.
  Je moet echt ongeschikt zijn als je bij deze manier van lesgeven je certificaat niet haalt.

  TOP!

  Il be back voor de verlenging als ik mag kiezen ๐Ÿ˜‰

  Jaap
  Jaap

  Een zeer ontspannen training met veel praktijk en niet te veel theorie, goede uitleg en bijsturing van de trainers. Goede verzorging qua eten en drinken, goed en verschillend materiaal om mee te werken, kortom zeer professioneel .

  C.K. Visser
  C.K. Visser

  Beetje zenuwachtig aangekomen, word me op mijn gemak gesteld, met een kop koffie. Stukje theorie, praktijk en weer een stuk theorie.
  Lunch genomen, en weer bezig met praktijk, niet wetende dat dit al het examen was, dus geen druk maar wel geslaagd.

  Brutaru
  Brutaru

  Was a nice experience! I liked that the instructors were patient with me and showed me what to do, and if I was wrong they showed me how to do well.

  The fact that you speak English helps a lot, thank you for everything!

  Martin
  Martin

  De training was erg goed en duidelijk. We hebben goede tips gekregen en duidelijke instructies.

  Wij bevelen iedereen een cursus aan bij Agrilog!

  Online
  AgrilogX

  Chat nu met Dirk

  Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀

  De beller is sneller