Autolaadkraan cursus

Tijdens de autolaadkraan cursus leer je hoe je hem moet bedienen en hoe je veilig er mee werkt.

Man gebruik een EPT/stapelaar.

Cursus op aanvraag

Tijdens de autolaadkraan cursus leer je hoe je een autolaadkraan veilig bedient. De cursus bestaat uit een theoretisch en praktisch onderdeel. Het theoretische deel behandelt onderwerpen zoals de verschillende soorten autolaadkranen, veiligheidsvoorschriften en wettelijke regels. Het praktische deel biedt de mogelijkheid om onder begeleiding van een instructeur de autolaadkraan te bedienen en vaardigheden te oefenen. Na afloop van de cursus wordt er een beoordeling afgenomen. Bij succesvolle afronding ontvang je een certificaat dat aantoont dat je goed en veilig met een autolaadkraan werkt.

Weten hoe zo’n cursusdag eruit ziet? Check het in de cursusagenda!

Offerte opvragen

Jouw personeel opleiden op eigen locatie? Dat kan! Met onze incompany trainingen leiden we je personeel vertrouwd op op de thuisbasis van jullie organisatie. Vul hieronder je contactgegevens in zodat we een moment kunnen plannen!

Wil je de cursus meteen boeken? Dat kan eenvoudig via onze cursusagenda icon-arrow-right-yellow
  Wat onze klanten zeggen

  Van heftruckcursus tot VCA-certificaat. Over de jaren heen gingen duizenden cursisten met hun certificaten de deur uit!

  Albert
  Albert

  Boeiend verteld, de belangrijkste zaken aangestipt en voldoende tijd om de praktijkervaring te laten zien en eventuele correcties te krijgen.

  Pascal
  Pascal

  Leuke leerzame dag gehad met veel oefeningen in de praktijk.eten en drinken was ook goed verzorgd en het zijn vriendelijke mensen die er werken je kunt ze alles vragen.

  Redmar
  Redmar

  Erg deskundig en professioneel. Ook het veranderen van de trainingsdatum was geen enkel probleem. Blijf zo door gaan!

  Bas
  Bas

  Bij Agrilog heerst er een ontspannen sfeer, waar er duidelijk aandacht is voor de gevaren en krachten van de apparaten. Stukje theorie en veel praktijk maakte dat ik meer vertrouwen kreeg in de beheersing van de heftruck en mocht in na afloop met goed nieuws huiswaarts vertrekken.

  Jaap
  Jaap

  Een zeer ontspannen training met veel praktijk en niet te veel theorie, goede uitleg en bijsturing van de trainers. Goede verzorging qua eten en drinken, goed en verschillend materiaal om mee te werken, kortom zeer professioneel .

  C.K. Visser
  C.K. Visser

  Beetje zenuwachtig aangekomen, word me op mijn gemak gesteld, met een kop koffie. Stukje theorie, praktijk en weer een stuk theorie.
  Lunch genomen, en weer bezig met praktijk, niet wetende dat dit al het examen was, dus geen druk maar wel geslaagd.

  Logo Agrilog
  Online
  AgrilogX

  Chat nu met Dirk

  Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀

  Verzendknop WhatsApp
  De beller is sneller
  WhatsApp logo