Hoogbouwtruck cursus

Een hoogbouwtruck cursus is ontworpen om werknemers te leren hoe ze veilig en efficiënt een hoogbouwtruck kunnen bedienen.

Cursus op aanvraag

Een hoogbouwtruck cursus leert werknemers hoe ze veilig en efficiënt een hoogbouwtruck kunnen bedienen. De cursus omvat zowel theoretische als een praktisch onderdeel. In het theoretische deel leren deelnemers over de werking van de truck, de componenten en de veiligheidsvoorschriften.

De praktische training biedt deelnemers de mogelijkheid om onder toezicht van een instructeur te oefenen met het bedienen van de truck, inclusief starten, rijden, manoeuvreren en parkeren. Tijdens de praktijktraining worden ook veiligheidsprocedures behandeld, zoals omgevingsbeoordeling, werken in beperkte ruimtes, juiste opslag van ladingen en veilig werken op hoogte.

Aan het einde van de cursus worden deelnemers geëvalueerd op hun vaardigheden. Bij succesvolle afronding ontvangen deelnemers een certificaat dat vijf jaar geldig is en aangeeft dat ze de nodige kennis en vaardigheden hebben om een hoogbouwtruck veilig en efficiënt te bedienen. De duur en inhoud van de cursus kunnen variëren afhankelijk van de specifieke vereisten van het bedrijf of de werkgever.

Weten hoe zo’n cursusdag eruit ziet? Check het in de cursusagenda!

Offerte opvragen

Jouw personeel opleiden op eigen locatie? Dat kan! Met onze incompany trainingen leiden we je personeel vertrouwd op op de thuisbasis van jullie organisatie. Vul hieronder je contactgegevens in zodat we een moment kunnen plannen!

Wil je de cursus meteen boeken? Dat kan eenvoudig via onze cursusagenda icon-arrow-right-yellow
  Wat onze klanten zeggen

  Van heftruckcursus tot VCA-certificaat. Over de jaren heen gingen duizenden cursisten met hun certificaten de deur uit!

  Albert
  Albert

  Boeiend verteld, de belangrijkste zaken aangestipt en voldoende tijd om de praktijkervaring te laten zien en eventuele correcties te krijgen.

  Pascal
  Pascal

  Leuke leerzame dag gehad met veel oefeningen in de praktijk.eten en drinken was ook goed verzorgd en het zijn vriendelijke mensen die er werken je kunt ze alles vragen.

  Redmar
  Redmar

  Erg deskundig en professioneel. Ook het veranderen van de trainingsdatum was geen enkel probleem. Blijf zo door gaan!

  Bas
  Bas

  Bij Agrilog heerst er een ontspannen sfeer, waar er duidelijk aandacht is voor de gevaren en krachten van de apparaten. Stukje theorie en veel praktijk maakte dat ik meer vertrouwen kreeg in de beheersing van de heftruck en mocht in na afloop met goed nieuws huiswaarts vertrekken.

  Jaap
  Jaap

  Een zeer ontspannen training met veel praktijk en niet te veel theorie, goede uitleg en bijsturing van de trainers. Goede verzorging qua eten en drinken, goed en verschillend materiaal om mee te werken, kortom zeer professioneel .

  C.K. Visser
  C.K. Visser

  Beetje zenuwachtig aangekomen, word me op mijn gemak gesteld, met een kop koffie. Stukje theorie, praktijk en weer een stuk theorie.
  Lunch genomen, en weer bezig met praktijk, niet wetende dat dit al het examen was, dus geen druk maar wel geslaagd.

  Logo Agrilog
  Online
  AgrilogX

  Chat nu met Dirk

  Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀

  Verzendknop WhatsApp
  De beller is sneller
  WhatsApp logo