Minikraan cursus

Een cursus voor het bedienen van een mini kraan is een training die zich richt op het leren van de vaardigheden die nodig zijn om deze machine veilig en efficiënt te kunnen gebruiken.

Cursus op aanvraag

Een cursus voor het bedienen van een minikraan richt zich op het veilig en efficiënt leren gebruiken van deze machine. De cursus begint met een theoretisch gedeelte waarin deelnemers de basisprincipes van de minikraan leren, zoals de verschillende soorten kranen, de componenten, veiligheidsvoorschriften, en wet- en regelgeving.

Vervolgens volgt een praktisch gedeelte waarin deelnemers onder begeleiding van een instructeur de minikraan bedienen, ladingen verplaatsen, manoeuvreren en onderhoudstaken uitvoeren. Aan het einde van de cursus wordt een beoordeling afgenomen om te controleren of deelnemers de benodigde kennis en vaardigheden hebben.

Bij succesvolle afronding ontvangen ze een certificaat waarmee ze de minikraan op de werkplek kunnen bedienen. De inhoud en duur van de cursus kunnen variëren afhankelijk van werkgeverseisen en lokale wetgeving, maar het doel is altijd om veiligheid en naleving van voorschriften te waarborgen.

Weten hoe zo’n cursusdag eruit ziet? Check het in de cursusagenda!

 

Offerte opvragen

Jouw personeel opleiden op eigen locatie? Dat kan! Met onze incompany trainingen leiden we je personeel vertrouwd op op de thuisbasis van jullie organisatie. Vul hieronder je contactgegevens in zodat we een moment kunnen plannen!

Wil je de cursus meteen boeken? Dat kan eenvoudig via onze cursusagenda icon-arrow-right-yellow
  Wat onze klanten zeggen

  Van heftruckcursus tot VCA-certificaat. Over de jaren heen gingen duizenden cursisten met hun certificaten de deur uit!

  Albert
  Albert

  Boeiend verteld, de belangrijkste zaken aangestipt en voldoende tijd om de praktijkervaring te laten zien en eventuele correcties te krijgen.

  Pascal
  Pascal

  Leuke leerzame dag gehad met veel oefeningen in de praktijk.eten en drinken was ook goed verzorgd en het zijn vriendelijke mensen die er werken je kunt ze alles vragen.

  Redmar
  Redmar

  Erg deskundig en professioneel. Ook het veranderen van de trainingsdatum was geen enkel probleem. Blijf zo door gaan!

  Bas
  Bas

  Bij Agrilog heerst er een ontspannen sfeer, waar er duidelijk aandacht is voor de gevaren en krachten van de apparaten. Stukje theorie en veel praktijk maakte dat ik meer vertrouwen kreeg in de beheersing van de heftruck en mocht in na afloop met goed nieuws huiswaarts vertrekken.

  Jaap
  Jaap

  Een zeer ontspannen training met veel praktijk en niet te veel theorie, goede uitleg en bijsturing van de trainers. Goede verzorging qua eten en drinken, goed en verschillend materiaal om mee te werken, kortom zeer professioneel .

  C.K. Visser
  C.K. Visser

  Beetje zenuwachtig aangekomen, word me op mijn gemak gesteld, met een kop koffie. Stukje theorie, praktijk en weer een stuk theorie.
  Lunch genomen, en weer bezig met praktijk, niet wetende dat dit al het examen was, dus geen druk maar wel geslaagd.

  Logo Agrilog
  Online
  AgrilogX

  Chat nu met Dirk

  Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀

  Verzendknop WhatsApp
  De beller is sneller
  WhatsApp logo