Agrilog in een nieuw jasje; waar nieuwe dingen leren je verder brengt

In een wereld waar continue groei en ontwikkeling cruciaal zijn, is het belangrijk om altijd nieuwe dingen te blijven leren. Agrilog, gevestigd op industrieterrein De Zwette in Leeuwarden, begrijpt dit als geen ander. Met een nieuwe merkstrategie en een frisse kijk op opleidingen, biedt Agrilog een unieke leerervaring die je verder brengt in je carrière. Laten we eens dieper ingaan op de nieuwe stijl van Agrilog en wat je kunt verwachten.

Heftruck cursus volgen bij Agrilog

Onze 99% slagingszekerheid

Bij Agrilog staat slagingszekerheid hoog in het vaandel. Het opleidingscentrum streeft ernaar om cursisten de beste kans op succes te bieden. Of je nu een heftruckcertificaat wilt behalen, een BHV-training wilt volgen of een VCA-diploma wilt behalen, Agrilog zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent op het examen en de benodigde kennis en vaardigheden beheerst.

Check de cursusagenda!

Een nummer? Nee! Wij hebben een ons-kent-ons-mentaliteit

Agrilog hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Het “ons-kent-ons-gevoel” staat centraal, waarbij de instructeurs en medewerkers betrokken zijn bij de cursisten. Of je nu een ervaren professional bent of net begint aan je carrière, bij Agrilog word je verwelkomd met vriendelijkheid en professionaliteit. Er is altijd ruimte voor vragen, individuele begeleiding en persoonlijke aandacht.

Een Friese, nuchtere opleidingsstijl

In de nuchtere Friese stijl biedt Agrilog opleidingen die praktijkgericht en toegankelijk zijn. Geen poespas, maar heldere instructies en duidelijke uitleg. Het doel is om cursisten op een begrijpelijke en efficiënte manier nieuwe kennis en vaardigheden bij te brengen. Bij Agrilog leer je op een no-nonsense manier, wat zorgt voor een prettige leerervaring.

Verschillen tussen een startcursus en een herhalingscursus

De belangrijkste verschillen tussen een startcursus en een herhalingscursus voor heftruckcertificaten zijn de doelgroep en de inhoud. Een startcursus is bedoeld voor beginners en legt de nadruk op de basisprincipes van heftruckbediening. Een herhalingscursus is daarentegen gericht op ervaren he

Opleidingen te volgen in meerdere talen

Bij Agrilog streven we naar taaldiversiteit en inclusiviteit. We begrijpen dat niet iedereen dezelfde taalvaardigheid heeft, daarom bieden we de meeste cursussen aan in meerdere talen. Dit stelt cursisten in staat om de opleiding te volgen in hun voorkeurstaal, zonder dat taalbarrières een belemmering vormen. We willen ervoor zorgen dat onze opleidingen voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht hun taalachtergrond.

Je verplichte heftruckcertificaat haal je met 99% kans bij Agrilog

Agrilog heeft recentelijk een nieuwe merkstrategie gelanceerd, waarmee we ons willen onderscheiden en onze waarden willen benadrukken. Deze nieuwe strategie omvat niet alleen onze kernwaarden zoals slagingszekerheid, persoonlijk contact en een nuchtere opleidingsstijl, maar ook een nieuwe visuele uitstraling.

Met ons frisse en eigentijdse ontwerp streven we ernaar om een moderne en professionele uitstraling te creëren die past bij onze vernieuwde merkidentiteit. We hebben zorgvuldig gekozen kleurenpalet, grafische elementen en een visueel aantrekkelijke vormgeving die onze boodschap versterkt en aanspreekt bij onze doelgroep.

Deze nieuwe visuele uitstraling weerspiegelt ons streven naar innovatie, kwaliteit en vooruitgang. Het ondersteunt onze belofte om cursisten een stimulerende en professionele leeromgeving te bieden, waarin ze zich kunnen ontwikkelen en hun carrièredoelen kunnen verwezenlijken.

Wordt het nu tijd om ook onze nieuwe cursusagenda in te wijden? Check hem hieronder!

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Deze maand

Kalender van Evenementen

M ma

D di

W wo

D do

V vr

Z za

Z zo

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

Veelgestelde vragen

Kan ik de nascholingsuren verdelen over meerdere jaren?

Ja, je kunt de nascholingsuren verdelen over meerdere jaren, zolang je maar elke vijf jaar 35 uur nascholing hebt gevolgd. Het is wel aan te raden om op tijd te beginnen met het volgen van de cursussen, zodat je niet in tijdnood komt. 

Hoeveel kost een Code 95 cursus?

De kosten van een Code 95 cursus kunnen per cursus verschillen. Gemiddeld kost een nascholingscursus van 35 uur ongeveer 800 euro 

Kan ik vrijstelling krijgen voor Code 95?

In sommige gevallen kun je vrijstelling krijgen voor Code 95, bijvoorbeeld als je een chauffeursdiploma hebt behaald voor 10 september 2009 of als je alleen rijdt met een eigen voertuig dat lichter is dan 7,5 ton. De exacte voorwaarden voor vrijstelling kunnen per situatie verschillen.

Wat gebeurt er als ik geen geldige Code 95 heb?

Als je geen geldige Code 95 hebt en toch een vrachtwagen of bus bestuurt, ben je in overtreding en riskeer je een boete. Bovendien ben je niet verzekerd als er tijdens het rijden een ongeluk gebeurt.

Hoe vaak moet ik Code 95 vernieuwen?

Code 95 is vijf jaar geldig. Om de geldigheid te behouden, moet je elke vijf jaar 35 uur nascholing volgen bij een gecertificeerde opleider.

Hoe krijg ik Code 95 op mijn rijbewijs?

Om Code 95 op je rijbewijs te krijgen, moet je een nascholingscursus van 35 uur volgen bij een gecertificeerde opleider. Na het volgen van deze cursus ontvang je een certificaat dat je bij de gemeente kunt laten bijschrijven op je rijbewijs.

Wie heeft Code 95 nodig?

Alle beroepschauffeurs die een vrachtwagen of bus besturen, hebben Code 95 nodig om te mogen rijden. Dit geldt zowel voor chauffeurs in loondienst als zelfstandige chauffeurs.

Wat is Code 95?

Code 95 is een aanduiding op het rijbewijs die aangeeft dat de houder van het rijbewijs bekwaam is bevonden om een vrachtwagen of bus te besturen.

Wat zijn de voordelen van het volgen van een heftruck cursus?

Het volgen van een heftruck cursus biedt verschillende voordelen, waaronder:

  • Veiligheid: werknemers die een heftruck cursus hebben gevolgd, hebben de kennis en vaardigheden die nodig zijn om veilig en efficiënt een heftruck te bedienen, wat ongelukken en letsel kan voorkomen.
  • Productiviteit: goed opgeleide heftruck operators zijn vaak productiever omdat ze de heftruck efficiënter kunnen bedienen en minder fouten maken.
  • Compliance: het volgen van een heftruck cursus kan werknemers helpen te voldoen aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften en -normen.
  • Kostenbesparing: door ongelukken en schade te voorkomen, kan het vol
  • Verbeterde veiligheid: Een heftruck cursus kan u helpen om veiligheidsproblemen en risico’s te begrijpen en te beperken, wat essentieel is om ongelukken te voorkomen. Het leren van de juiste technieken voor het besturen van een heftruck kan u helpen om de kans op ongelukken en verwondingen te verminderen.
  • Verhoogde productiviteit: Met een heftruck certificering bent u in staat om efficiënter en veiliger met een heftruck te werken, wat de productiviteit kan verhogen. U zult in staat zijn om de juiste heftrucktechnieken toe te passen en uw vaardigheden te verbeteren, wat kan leiden tot een betere doorvoersnelheid en minder schade aan goederen en apparatuur.
  • Verminderde kosten: Door het volgen van een heftruck cursus en het behalen van een certificering kunt u de kans op ongevallen en schade aan materiaal verminderen, wat kan resulteren in lagere kosten en minder stilstand van het werk.
  • Voldoen aan de wettelijke vereisten: Het hebben van een heftruck certificering is verplicht voor iedereen die een heftruck bestuurt, volgens de Arbowet. Het volgen van een heftruck cursus en het behalen van een certificering zal u in staat stellen om te voldoen aan deze wettelijke vereisten.
  • Verbeterde carrièremogelijkheden: Door het volgen van een heftruck cursus en het behalen van een certificering kunt u uw vaardigheden en kennis verbeteren, wat kan resulteren in betere carrièremogelijkheden en hogere salarissen. Werkgevers zijn vaak op zoek naar werknemers die over de juiste certificeringen beschikken en het vermogen hebben om
Moet ik een certificaat hebben om een heftruck te kunnen bedienen?

In de meeste landen is een certificaat of vergunning vereist om een heftruck te bedienen. Dit certificaat kan worden verkregen door een heftruck cursus te volgen.

Online
AgrilogX

Chat nu met Dirk

Hallo! Voor een afspraak of informatie kunt u ons ook een Whatsapp berichtje sturen. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. 😀

De beller is sneller